Det lilla företagets ekonomiavdelning

Debet och Kredit Bokföringsbyrå i Täby, Debet och Kredit i vardagslag, är bokföringsbyrån för dig som vill få ett personligt, engagerat och professionellt bemötande. Vi vänder oss främst till dig som driver ett mindre företag, enmans eller med några få anställda, men med ambitionen att få växa tillsammans, oavsett bolagsform.

Vi tar gärna hand om det löpande ekonomiarbetet och har då en tät dialog, likväl som vi erbjuder enskilda insatser som till exempel bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vi skräddarsyr helt enkelt ett paket av tjänster som passar just dig och din verksamhet, för stunden och över tiden.

Bakom byrån finns Anna Öberg som har en lång och gedigen erfarenhet inom ekonomi och redovisning. Efter 20 år som anställd började drömmen om en egen byrå ta form för några år sedan. Drivkraften var att få möjlighet att erbjuda kunderna något mer än standardiserade tjänster och rapporter som blev allt svårare att anpassa efter individuella behov.

Det som skiljer Debet och Kredit från andra ekonomibyråer är, förutom det personliga bemötandet, ett tydligt fokus på att erbjuda dig som kund ett individanpassat upplägg med utgångspunkt i din verksamhet, dina kort- och långsiktiga mål och utifrån detta ta fram bra beslutsunderlag, begripliga även för den som inte är ekonom.

Direkt när du kontaktat oss hittar vi omgående en tid för ett möte där vi går igenom vilka behov du har och hur du vill att vi arbetar tillsammans. Du får sedan ett kostnadsförslag, en tydlig specifikation på vilka tjänster som kommer att utföras, under hur lång tid och vad det kommer att kosta.