REDOVISNING 

Vi är den, lilla personliga ekonomibyrån med den stora portföljen och flexibiliteten. Vill du sköta den löpande bokföringen själv och få hjälp med enskilda tjänster som momsredovisning, bokslut eller löneadministration? Eller vill du få avlastning med merparten eller samtliga redovisningsplikter som finns i ditt bolag? Oavsett vilket är du lika välkommen som kund hos oss på Debet och Kredit.

Det gäller både dig som alldeles nyligen startat en enskild firma och självklart dig som valt ett AB som bolagsform. Vi har erfarenhet av att arbetat med företag inom vitt skilda branscher. Vi vänder oss framförallt till mindre och medelstora företag, men växer gärna tillsammans med våra kunder.

Nedan ett axplock av de vanligaste redovisningstjänsterna som vi kan hjälpa dig med. Kontakta oss så går vi igenom vilka behov du har idag och i vilken omfattning och hittar en lösning som passar just ditt företag, för stunden och över tiden.

Löpande bokföring  - Kassaflödesanalyser - Momsredovisning - Projektredovisning - 
Lagerredovisning - Skatter - Anläggningsregister - Kund- och leverantörsfakturor - Löneadministration - Kontrolluppgifter - Periodbokslut - Årsbokslut

Vårt erbjudande är enkelt - det du behöver när du behöver det!

DAGS ATT DEKLARERA
Är siffror, avdrag, moms och arbetsgivaravgifter på väg att växa dig över huvudet? Hör av dig till oss! Läs mer>>

ÖVRIGA TJÄNSTER
Behöver du få koll på ROT och RUT? Ingen fråga är för stor eller för liten för Debet och Kredit. Läs mer>>